Poista jäseniä ryhmästä

• Päivitetty

Vain ryhmän omistaja voi poistaa ryhmän jäsenen ryhmästä.

Siirry Ryhmät-luetteloon valitsemalla Ryhmät-näkymä yläpalkista (varmista, että olet valinnut sivupalkista oikean tilin, jos sinulla on useampi kuin yksi tili). Etsi ryhmän hallintasivulla ryhmän jäsen, jonka haluat poistaa, ja napsauta ryhmän jäsenen rivillä olevaa roskakorikuvaketta.

Ryhmän jäsen poistetaan ryhmästä, eikä hän enää pääse näkemään tietoja, jotka hän aiemmin näki tämän ryhmän kautta.

Poistetun jäsenen voi milloin tahansa lisätä takaisin ryhmään.