Mykistä ryhmä

• Päivitetty

Jos olet ryhmän jäsen mutta et halua saada kaikkia ryhmän ilmoituksia, voit mykistää ryhmän. Valitse ryhmän nimi sivupalkista, avaa kontekstivalikko (alaspäin osoittava nuoli) ja valitse Mykistä ryhmä. Kaikki ryhmässä olevat tiedot ovat edelleen käytettävissäsi SignSpacessa, mutta voit lukea niitä omassa tahdissasi silloin kun tarvitset niitä ilman jatkuvien ilmoitusten aiheuttamaa häiriötä.

Mykistetyn ryhmä kuvakkeen päällä näytetään vino viiva. Voit poistaa mykistyksen valitsemalla Poista mykistys.