Muokkaa Ryhmät-listaa sivupalkissa

• Päivitetty

Jos et enää halua nähdä tiettyä ryhmää sivupalkin luettelossa, voit poistaa sen. Valitse ryhmän nimi sivupalkista, avaa kontekstivalikko (alaspäin osoittava nuoli) ja valitse Poista sivupalkista. Ryhmä ei enää näy ryhmäluettelossasi. Kun tarvitset ryhmää seuraavan kerran, avaa ryhmäluettelon yläosassa oleva hakukenttä, syötä ryhmän nimi ja napsauta ryhmän nimeä, niin se lisätään takaisin luetteloosi.