Hae tiedostoja

• Päivitetty

Voit etsiä tiedostoja hakusanan perusteella syöttämällä hakusanan hakukenttään ja painamalla Enter. Käytössä oleva suodatin näkyy sinisellä rivillä. Voit poistaa suodattimen käytöstä napsauttamalla sinisen suodatinrivin oikeassa reunassa olevaa X-kohtaa.

Voit etsiä tiettyä tagia napsauttamalla tagia ja valitsemalla valikosta Etsi tätä tagia.

Voit myös hyödyntää sivun vasemmasta laidasta löytyviä suodattimia. Esimerkissä haettu asiakirjoja joiden allekirjoittaminen on kesken.