Merkitse tiedosto arkistoiduksi

• Päivitetty

Allekirjoitettuja asiakirjoja arkistoidaan SignSpace-palvelussa 10 vuoden ajan.

Mikäli tämän lisäksi on tarvetta arkistoida asiakirjoja myös toiseen järjestelmään, arkistointi-toiminnallisuus auttaa pitämään arkistoinnin hallinnassa.

Arkistoi-toiminnallisuus lisää -merkinnän dokumenteille jotka on ensin käsin käyty siirtämässä ulkoiseen arkistoon ja sitten merkattu käyttöliittymässä arkistoiduksi.

Arkistoi-toiminto on saatavilla allekirjoitetuille asiakirjoille. Toiminnallisuus löytyy useasta paikasta käyttöliittymässä.

Allekirjoituspyynnöllä Arkistoi -ominaisuus löytyy työkalupalkista.

Allekirjoittaminen näkymässä Arkistoi -ominaisuus on saatavilla listan valintanäkymässä, johon pääset klikkaamalla -kuvaketta listan oikeassa yläreunassa.

Tiedostot näkymässä Arkistoi -ominaisuus on saatavilla kun valitset listalta yhden tai useamman allekirjoitetun tiedoston.

Listalla ja Tiedostot-näkymässä voit merkata useampia asiakirjoja arkistoiduksi yhdellä kertaa.

Vinkki! Kun joudut arkistoimaan useampia asiakirjoja kerralla, voit nopeuttaa työnkulkua hyödyntämällä Tiedostot-näkymän ominaisuuksia. Valitse ensin arkistoitavat sopimukset klikkaamalla valintaruutuja. Klikkaa Lataa, ladataksesi sopimukset paikallisesti työasemallesi. Tallenna sopimukset ulkoiseen arkistoon ja käy vielä lopuksi klikkaamassa Arkistoi aiemmin tekemällesi valinnalle. Sopimukset on nyt tallennettu ulkoiseen arkistoon ja SignSpace-palvelussa sisäiset käyttäjät näkevät käyttöliittymässä että arkistointi on sinun toimesta hoidettu.

Mikäli haluat poistaa tekemäsi arkistointi-merkinnän, klikkaa kuvaketta ja valitse Palauta arkistosta. Arkistoitu-kuvake poistuu.