Lähetä yksilöity äänestyslinkki

• Päivitetty

Jos äänestyspyynnön lähettäminen SignSpace-järjestelmästä ei onnistu teknisistä syistä, äänestyspyynnön laatijalla on pääsy kullekin äänestäjälle lähetettyyn yksilölliseen kutsulinkkiin. Napsauta lähetetyssä äänestyspyynnössä kyseisen äänestäjän rivillä näkyviä kolmea pistettä, niin voit kopioida linkin avautuvasta kontekstivalikosta. Napsauta valikkokohtaa, niin linkki kopioidaan tietokoneesi leikepöydälle. Voit nyt liittää sen toiseen jakotyökaluun, kuten sähköpostiin tai chat-keskusteluun.

Huomaa! Tietoturva on huomioitava tämän toiminnon yhteydessä, sillä yksittäinen äänestäjä on tunnistettavissa yksilöllisestä linkistä. Varmista, että jaat kunkin linkin vain oikealle osallistujalle käyttäen turvallista kanavaa. Käytä tätä menetelmää vain, jos oletusarvoisesti käytettävä SignSpacen jakomekanismi ei toimi.