Lisää luettelo-tyyppinen metatieto

• Päivitetty

Ennalta määritetyt metatietoluettelot mahdollistavat käyttäjien syöttämien metatietojen sisällön ja muodon hallitsemisen. Näitä jäsenneltyjä luetteloita voidaan käyttää, kun sisältöä täytyy jakaa tietyille ryhmille tai arkistoida ulkopuolisiin järjestelmiin.

Valitse (+) lisätäksesi arvoja ja (-) poistaaksesi arvoja. Enter-näppäin lisää uuden rivin.

Kentän poistaminen ei poista kyseiselle arvolle aikaisemmin syötettyjä metatietoja. Poistettuja arvoja on mahdollista tarkastella valitsemalla Näytä poistetut. Valitse (+), jos haluat palauttaa poistetun arvon takaisin aktiiviselle listalle.

Jaa ryhmän kanssa -sarake määrittää ryhmän/ryhmät, joiden kanssa uudet allekirjoituspyynnöt jaetaan automaattisesti, kun niitä vastaava arvo täytetään.

Kun haluat jakaa sisältöä ulkopuolisen järjestelmän kanssa tiettyjen ennalta määritettyjen rakenteiden pohjalta, voit määrittää vastaavan URL-osoitteen tai viitteen Ulkopuolisen järjestelmäviitteen avulla.

Vaihtoehtoinen tapa luetteloarvojen syöttämiselle on tuoda arvot tiedostosta. Lataa esimerkkitiedosto (Excel (CSV)), lisää arvot ja tuo ne tuo tiedostot -toiminnolla.