Lisää päivämäärä-tyyppinen metatieto

• Päivitetty

Päivämäärä-kenttää käytetään, kun halutaan syöttää metatietoja päivämäärän muodossa. Voit aikatauluttaa automaattisia ilmoituksia kenttään syötetyn päivämäärän pohjalta. Voit esimerkiksi määrittää prosessin lähettämään automaattisen ilmoituksen ennalta määritetylle käyttäjälle tai ryhmälle, kun sopimus täytyy uusia.

Määritä ilmoitusaikataulu, valitse roolit, joille ilmoitus lähetetään, ja lisää teksti, joka näytetään vastaanottajille sähköposti-ilmoituksessa.

VINKKI: Jos haluat, että metatietojen luoja päättää, kenelle ilmoitus lähetetään, luo henkilökenttä, lisää se samaan malliin päivämäärän kanssa ja valitse henkilökenttä ilmoituksen vastaanottajaksi (rooli). Alla olevassa esimerkissä sopimuksen omistajalle (henkilökenttä) ilmoitetaan, kun sopimus täytyy uusia.