Allekirjoita useampi allekirjoituspyyntö kerralla

• Päivitetty

Tämä ominaisuus on saatavilla Premium- ja Enterprise- tilauksille.

Sen sijaan, että allekirjoittaisit jokaisen pyynnön erikseen, voit valita useiden allekirjoituspyyntöjen allekirjoittamisen yhdellä tunnistautumisella.

Valitse Allekirjoitus-välilehdeltä ikoni, jossa on useita valintaruutuja, ja jokaisen allekirjoituspyynnön viereen ilmestyy valintaruutu.

Valitse pyynnöt, jotka haluat allekirjoittaa, ja napsauta Allekirjoita valitut -painiketta.

Voit allekirjoittaa korkeintaan 10 allekirjoituspyyntöä kerrallaan.

Seuraavassa vaiheessa jokaiseen allekirjoituspyyntöön liitetyt tiedostot on mahdollista lukea/ladata. Tiedostot, jotka olet avannut esikatseluvaiheessa, on merkitty harmaalla ruksilla. Tämä auttaa sinua pysymään selvillä siitä, mitkä tiedostot olet lukenut.

Kun olet lukenut tiedostot, napsauta Jatka allekirjoittamaan -painiketta.

Jos et ole avannut kaikkia tiedostoja, avautuu ilmoitus, jossa kerrotaan, ettei kaikkia tiedostoja ole luettu. Voit jatkaa, jos olet valmis allekirjoittamaan, tai palata lukemaan tiedostot.

Yhteenvetosivulla voit varmistaa, että allekirjoittamasi sisältö vastaa lukemaasi. Voit vielä poistaa allekirjoituspyyntöjä listalta ennen kuin jatkat allekirjoittamista.

Jos pyyntö vaatii vahvaa tunnistautumista, sinut ohjataan vahvaan tunnistautumiseen. Napsauta Vahvista henkilöllisyytesi -painiketta kirjautuaksesi sisään. Jos kaikki allekirjoituspyynnöt vaativat kevyttä tunnistautumista, allekirjoita ne napsauttamalla Allekirjoita <nr> allekirjoituspyyntöä.