Avaa allekirjoituspyyntö uudestaan

• Päivitetty

Allekirjoituspyynnön omistaja voi avata pitoon asetetun allekirjoituspyynnön uudelleen milloin tahansa.

Kun tarvittavat muokkaukset asiakirjoihin tai allekirjoittajiin on tehty, omistaja voi poistaa allekirjoituspyynnön pidosta valitsemalla Avaa uudelleen -toiminnon allekirjoituspyynnön työkalupalkista.

Allekirjoituspyynnön avaaminen lähettää allekirjoittajille uuden sähköpostikutsun allekirjoittamaan. Ikkunaan kirjoitettu saateviesti näytetään allekirjoittajille sähköposti-ilmoituksella. Mikäli viestikentän jättää tyhjäksi niin allekirjoittajille näytetään alkuperäinen saateviesti.