Aseta allekirjoituspyyntö pitoon

• Päivitetty

Kuka tahansa käyttäjä voi asettaa allekirjoituspyynnön pitoon. Laita pitoon -toiminto löytyy allekirjoituspyynnön työkalupalkista.

Allekirjoitusopyynnön omistaja(t) saavat ilmoituksen sähköpostiin että allekirjoituspyyntö on asetettu pitoon ja ne nostetaan esiin allekirjoituspyyntöjen listalla punaisella huomiovärillä sekä suodattuvat Vaatii huomiotasi! listalle.

Allekirjoittaminen on estetty kun allekirjoituspyyntö on pidossa.

Allekirjoituspyynnön omistaja voi poistaa allekirjoituspyynnön pidosta valitsemalla Avaa uudelleen -toiminnon allekirjoituspyynnön työkalupalkista.