Muokkaa allekirjoituspyyntöä

• Päivitetty

Jos olet allekirjoituspyynnön omistaja, voit muokata lähetettyä allekirjoituspyyntöä. Napsauta lähetetyn allekirjoituspyynnön työkalupalkista olevaa Muokkaa -linkkiä.

Muokattava lomake avautuu.

Voit muuttaa sopimuksen nimeä, lisätä tai poistaa asiatarkastajia / allekirjoittajia, jotka eivät vielä ole asiatarkastaneet / allekirjoittaneet tai muuttaa viestien tekstejä.

Voit myös tehdä muutoksia lisäasetuksiin. Voit esimerkiksi ottaa allekirjoitusjärjestyksen käyttöön ja pois käytöstä. Osa asetuksista ohjaa työnkulkuja sopimuksen elinkaaren aikana, joten niitä voi muuttaa kun asiatarkastaminen tai allekirjoittaminen on aloitettu.

Kun olet tehnyt muutokset, napsauta Tallenna-painiketta, niin allekirjoituspyyntö päivitetään. Poistetut osallistujat saavat sähköposti-ilmoituksen poistosta ja asiatarkastajat / allekirjoittajat kutsun asiatarkastamaan / allekirjottamaan asiakirjat.