Määrittele allekirjoitusjärjestys

• Päivitetty

Allekirjoituspyyntölomakkeen lisäasetuksissa voi ottaa allekirjoitusjärjestystoiminnon käyttöön.

Oletuksena allekirjoitusjärjestystoiminto ei ole käytössä. Kaikki allekirjoittajat siis kutsutaan samanaikaisesti allekirjoittamaan asiakirjat, kun allekirjoituspyyntö luodaan.

Jos haluat allekirjoittajien allekirjoittavan asiakirjat tietyssä järjestyksessä, valitse lomakkeessa Allekirjoitusjärjestys - PÄÄLLÄ. Tämän jälkeen jokaisen allekirjoittajan kohdalla näkyy numero, jota voit muuttaa.

Oletuksena jokaisella on numero 1. Napsauta niitä numeroita, jotka haluat muuttaa.

Kun allekirjoituspyyntö lähetetään, kukin allekirjoittaja saa sähköpostiinsa kutsun allekirjoittamaan numeron mukaisella vuorollaan.