Hallinnoi organisaation tietoja

• Päivitetty

Luotettu hallinnoija -luvan saaneet käyttäjät pääsevät organisaation tietoihin, jotka on tallennettu SignSpaceen. (Katso ohjeet Luotettu hallinnoija -lupien myöntämiseen ”Valtuutus organisaation tietoihin pääsyyn” -kohdasta.)

Napsauta Luotettu hallinnoija -kuvaketta organisaation luettelossa, niin organisaation tietoihin pääsyn edellyttämä Luotetun hallinnoijan istunto avautuu.

Pääsy tietoihi_1

Jokainen Luotetun hallinnoijan istunto edellyttää kaksivaiheista tunnistautumista. Kirjautumistunnusten lisäksi käyttäjää pyydetään varmentamaan henkilöllisyytensä pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Syntymäaika, joka on ilmoitettu valtuutuspyyntölomakkeella, varmennetaan vertaamalla sitä henkilötunnukseen.

Kun henkilöllisyyden varmennus onnistuu, Luotetun hallinnoijan istunto avautuu. Sivun yläreunassa oleva keltainen palkki osoittaa, että istunto on avoinna.

Pääsy tietoihin_2

TÄRKEÄÄ: Kun Luotetun hallinnoijan istunto on avoinna, käyttäjä toimii organisaation puolesta, ei oman tilinsä käyttäjänä.

Luotetulla hallinnoijalla on seuraavat oikeudet:

• Lukuoikeus kaikkiin organisaation omistamiin tiloihin
  • Luku- ja kirjoitusoikeus kaikkiin organisaatiotilille luotuihin ryhmiin
  • Oikeus lisätä/poistaa tilojen jäseniä, jotka voivat olla käyttäjiä tai ryhmiä
  • Oikeus lisätä käyttäjille / poistaa käyttäjiltä tilojen omistusoikeuksia

Luotetulla hallinnoijalla ei ole seuraavia oikeuksia:

• Pääsy tiloihin, joita organisaatio ei omista
  • Uusien tilojen tai ryhmien luominen
  • Uusien toimien tai viestien lisääminen olemassa oleviin tiloihin
  • Pääsy chat-keskusteluihin
  • Allekirjoituspyyntöjen tai äänestysten hallinnointi

VINKKEJÄ:

Jos haluat osallistua toimiin tiloissa, lisää itsesi tilan jäsenluetteloon ja osallistu käyttäen omaa tiliäsi.

Jos sinun on muokattava allekirjoituspyyntöä tai äänestyspyyntöä, lisää itsesi siihen liittyvän tilan jäsenluetteloon, myönnä itsellesi tilan omistusoikeus ja osallistu käyttäen omaa tiliäsi.

Jos haluat käyttää sekä Luotetun hallinnoijan istuntoa että omaa tiliäsi samaan aikaan, voit kirjautua tilillesi toisella selaimella tai avata istunnon yksityinen selaus -tilassa samassa selaimessa.