Lisää organisaatioon jäseniä

• Päivitetty

Pääkäyttäjät voivat kutsua uusia käyttäjiä organisaation tilille. Tämä tehdään Käyttäjien hallinta -sivulla. Pääset Käyttäjien hallinta -sivulle siirtymällä sivupalkissa olevaan tilivalikkoon ja napsauttamalla hammasrataskuvaketta (organisaatiosi tilitiedot näyttävän rivin oikeassa reunassa).

Vaihtoehtoisesti pääset organisaation asetuksiin hammasrataskuvakkeesta sivun oikeasta ylälaidasta.

Valitse sivupalkissa Käyttäjähallinta

Napsauta + Uusi käyttäjä -kohtaa.

Syötä kollegoidesi sähköpostiosoitteet, valitse käyttäjätyyppi ja napsauta Lähetä kutsu

Heille lähetetään sähköpostikutsut, jotta he voivat viimeistellä rekisteröitymisen.