Pyydä liittymistä olemassa olevaan organisaatioon

• Päivitetty

Jos loit henkilökohtaisen tilin ja organisaatiosi on jo rekisteröity SignSpaceen, voit lähettää liittymispyynnön. Napsauta sivupalkissa olevaa tilivalikkoa.

Valitse Liity / rekisteröi organisaatio.

Täytä organisaation tiedot ja napsauta Etsi organisaatio.

Jos organisaatio on jo rekisteröity SignSpaceen, napsauta Liittymispyyntö.

Ilmoita sähköpostiosoite, jonka haluat liittää organisaatioon. Tätä sähköpostiosoitetta käytetään SignSpacen sähköposti-ilmoituksiin, jotka ilmoittavat esimerkiksi uusista allekirjoituspyynnöistä.

Jos haluat lisätä uuden sähköpostiosoitteen, sähköposti on varmennettava. Saat varmennuslinkin sisältävän sähköpostiviestin. Siirry sähköpostiisi ja napsauta Viimeistele rekisteröityminen. Sen jälkeen sinut ohjataan jatkamaan prosessia.

Jos valitset SignSpace-palvelussa jo käyttämäsi sähköpostiosoitteen, sinulle luodaan signspace-tunnus uutta organisaatiotiliä varten. Napsauta Jatka.

Pyyntösi lähetetään nyt hyväksyttäväksi organisaatiosi hallinnoijille.

Kun pyyntösi hyväksytään, saat siitä ilmoituksen sähköpostiisi.