Rekisteröi organisaatio

• Päivitetty

Organisaation rekisteröiminen SignSpaceen edellyttää, että sinulla on jo SignSpace-tili. Mikäli sinulla ei vielä ole tiliä, katso ohje Luo henkilökohtainen tili

Kun olet luonut henkilökohtaisen tilin tai jos sinulla on jo henkilökohtainen tili, siirry sivupalkissa olevaan tilivalikkoon.

Valitse Liity / rekisteröi organisaatio

Täytä organisaation tiedot ja napsauta Etsi organisaatio

Saat vahvistuksen, että kyseistä organisaatiota ei ole vielä rekisteröity. Napsauta Rekisteröi organisaatio

Ilmoita sähköpostiosoite, jonka haluat liittää organisaatioon. Tätä sähköpostiosoitetta käytetään SignSpacen sähköposti-ilmoituksiin, jotka ilmoittavat esimerkiksi uusista allekirjoitustapahtumista.

Jos haluat lisätä uuden sähköpostiosoitteen, sähköposti on varmennettava. Saat varmennuslinkin sisältävän sähköpostiviestin. Siirry sähköpostiisi ja napsauta Viimeistele rekisteröityminen. Sen jälkeen sinut ohjataan jatkamaan organisaation rekisteröintiä.

Mikäli valitset jonkin ehdotetuista sähköpostiosoitteista, SignSpace tekee muutaman tarkistuksen:

• Ensin se tarkistaa, oletko jo yhdistänyt kyseisen sähköpostin toiseen organisaatiotiliin SignSpacessa. Jos olet, sinulle esitetään ilmoitus että sähköpostiosoitteesi on jo liitetty toiseen tiliin. Mikäli jatkat tämän valinnan kanssa, saat jatkossa sähköposti-ilmoitukset useammalta organisaatiotililtä samaan sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi sinulle luodaan signspace-tunnus, jolla allekirjoituspyynnöt ja muut kutsut kohdennetaan sinulle juuri lisäämälläsi organisaatiotilillä. HUOM! Jotta sinulle lähetetyt kutsut ohjautuisivat oikealle tilille, sinun tulee pyytää yhteistyökumppaneitasi käyttämään signspace-tunnusta sähköpostiosoitteesi sijaan, kun he haluavat lähettää sinulle kutsuja tälle SignSpace-tilille.
  • SignSpace tekee toisen tarkistuksen siinä tapauksessa, että valitsit henkilökohtaisessa SignSpace-tilissä käyttämäsi sähköpostiosoitteen liitettäväksi organisaatiotiliin. Tällöin SignSpace tarkistaa, onko henkilökohtaisella tililläsi jo sisältöä (viestejä, allekirjoituspyyntöjä tai vastaavaa sisältöä). Mikäli henkilökohtaisella tililläsi on sisältöä, sinulta kysytään että haluatko siirtää olemassa olevan sisältösi uuteen organisaatiotiliin. Mikäli valitset siirron, niin henkilökohtaisen tilin kaikki sisällöt siirtyvät tämän uuden organisaatiotilin alle.

Tästä alkaa organisaation rekisteröintiprosessi. Hyväksy yleiset käyttöehdot ja napsauta lomakkeen ensimmäisessä vaiheessa Jatka.

Syötä organisaatiosi yhteystiedot. Napsauta Jatka.

Valitse tilaus, syötä laskutustiedot ja Tee tilaus.

Organisaatiosi on nyt rekisteröity ja sähköpostiosoitteesi liitetetty organisaation tiliin. Olet organisaatiosi pääkäyttäjä. Voit kutsua muita käyttäjiä organisaatioosi ja hallinnoida organisaation tiliä.