Poissaoloviestin asettaminen

• Päivitetty

Ominaisuus saatavilla 26.6.2024 alkaen

Voit asettaa itsellesi poissaoloviestin. Viestin avulla voit kertoa muille poissaolostasi ja antaa toimintaohjeita esimerkiksi sijaisjärjestelyihin liittyen.

Poissaoloviestin asettaminen päälle

Voit asettaa poissaoloilmoituksen päälle henkilökohtaisten asetusten valikosta kohdasta Poissaoloviesti.

Voit kirjoittaa erilliset poissaoloviestit sisäisille ja ulkoisille käyttäjille.

Viestit saa julkaistua näkyviin POIS/PÄÄLLÄ-liukukytkimestä ja klikkaamalla Tallenna.

VINKKI! Käyttöliittymän kielellä ei ole vaikutusta näytetyn viestin sisältöön, joten suosittelemme viestin kirjoittamista viestikenttään useammalla kielellä, silloin kun tälle on tarvetta.

Poissaoloviestin kytkeminen pois päältä

Kun toinen tai molemmat poissaoloviesteistä on kytkettynä päälle, sinulle näytetään käyttöliittymän yläreunassa muistutus siitä että ilmoitus on asetettu päälle.

Voit koska tahansa kytkeä viestin pois päältä poissaoloviestin asetuksissa, jonka saa avattua henkilökohtaisten asetusten valikosta tai klikkaamalla muistutus-palkista löytyvää Asetukset-linkkiä.

Poissaoloviestin näkyminen muille käyttäjille

Sisäinen viesti näkyy ainoastaan oman organisaatiosi ja sen tytäryhtiöiden käyttäjille. Ulkoinen viesti näkyy organsaatiosi ulkopuolisille käyttäjille.

Poissaoloviestisi näytetään muille käyttäjille palvelun käyttöliittymässä silloin kun sinua ollaan lisäämässä allekirjoittajaksi tai muuksi vastaanottajaksi allekirjoituspyynnöllä.

Poissaoloviestisi tulee näkyviin myös osoittamalla kuvakettasi hiirellä.

Kun poissaoloilmoitus on päällä, kuvakkeen oikeassa alareunassa näytetään liilan värinen indikaattori.