Sopimussisältöjen suojaaminen vahvalla tunnistautumisella

• Päivitetty

Kun suojaat allekirjoituspyynnön sisällön vahvalla tunnustautumisella, voit varmistua siitä että ainostaan allekirjoituspyynnölle lisätyt henkilöt pääsevät lukemaan sen sisältöjä.

Suoja-asetuksen käyttöönotto

Voit ottaa asetuksen käyttöön allekirjoituspyynnön luontilomakkeella, oikeasta reunasta löytyvästä Suojaus -osioista, valitsemalla Vahva tunnistautuminen vaaditaan = PÄÄLLÄ.

Kun asetus on päällä, pääsyoikeus allekirjoitustapahtumaan edellyttää jokaiselta allekirjoittajalta ja käyttäjältä vahvaa tunnistautumista.

Allekirjoittajien identiteetin varmentaminen

Allekirjoittajan allekirjoituspyynnöllä syötettyä nimeä tai henkilötunnusta verrataan tunnistautumisesta palautettuihin tietoihin. Joko nimi tai henkilötunnus on täytettävä allekirjoittajan tietoihin ennen allekirjoituspyynnön lähettämistä kun suoja-asetus on päällä.

Käyttäjien lisääminen

Suojattuihin allekirjoituspyyntöihin voi lisätä omistajia, asiatarkastajia, tiedoksi vastaanottajia ja ryhmiä ainoastaan omasta organisaatiosta. Huom! Ne ulkoiset käyttäjät, jotka ovat lisättynä sisäiseen ryhmään käyttäjiksi, saavat ryhmän kautta pääsyoikeuden.

Kunkin käyttäjän tulee varmentaa henkilöllisyytensä vahvasti SignSpace -tililleen kirjautuneena ennen pääsyoikeuden myöntämistä.

Suojattujen asiakirjojen allekirjoittaminen

Allekirjoittaja ohjataan sähköpostiin lähetetystä linkistä allekirjoittamisen työnkulkuun. Pääsyoikeus edellyttää allekirjoittajalta vahvaa tunnistautumista.

Vahvalla tunnustaumisella suojattu istunto on avoinna 30 minuuttia, jonka aikana voi allekirjoittaa ilman tarvetta tunnistautua uudestaan.

Allekirjoittaminen kirjautuneena käyttäjänä

Allekirjoittajat joilla on SignSpace -tili voivat vaihtoehtoisesti allekirjoittaa kirjautuneena käyttäjänä. Allekirjoittaja pääsee näkemään allekirjoitettavan sisällön, mikäli on tunnistautunut vahvasti SignSpace-palvelussa ja allekirjoituspyynnölle täytetyt henkilötunnus / nimitiedot täsmäävät.

Kirjautuneet käyttäjät joutuvat tunnistautumaan vahvasti allekirjoitustapahtuman yhteydessä, mikäli allekirjoittaminen edellyttää vahvaa tunnistautumista.

Veloitukset suojauksen käytöstä

Tiedostojen suojauksen avaamisen ja allekirjoittamisen yhteydessä tehty ensimmäinen tunnistautuminen on maksuton. Mikäli allekirjoittaja tarvitsee useamman tunnistautumisen suojauksen avaamiseen / allekirjoittamiseen, tästä veloitetaan allekirjoituspyynnön lähettänyttä organisaatiota hinnaston mukaisesti.