Tietojen poisto

• Päivitetty

Käyttäjät joille on myönnetty poisto-oikeudet, voivat poistaa omistamiaan sisältöjä organisaation tililtä. Luotetuilla hallinnoijilla on organisaatiotilin kattavat poisto-oikeudet. Voit poistaa sisältöjä, kuten allekirjoituspyyntöjä, keskusteluja, tehtäviä tai äänestyksiä. Näiden sisälle tallennettujen yksittäisten tietojen poistaminen ei ole tuettu.

Poistokäytännöt on kuvattu tarkemmin sivulla: Tietojen säilytys- ja poistokäytännöt

Miten saan oikeuden poistaa tietoja?

Jotta voit poistaa tietoja organisaation tililtä, sinulla tulee olla sekä omistajuus kyseiseen sisältöön että pääkäyttäjän myöntämä poisto-oikeus. Poikkeuksena luotetut hallinnoijat, joilla on oikeus poistaa rajoituksetta mitä tahansa tietoa organisaation tililtä.

Omistajuuden tunnistaa -kuvakkeesta. Esimerkissä alla omistajina ovat Erika Holm, joka on luonut allekirjoituspyynnön sekä Helmi Simpukka. Omistajat voivat lisätä uusia omistajia / myöntää omistajuuksia tarvittaessa Jäsenet -välilehdellä.

Mikäli omistat sisältöjä, mutta et voi poistaa niitä niin siinä tapauksessa sinulla ei ole pääkäyttäjän myöntämiä poisto-oikeuksia.

Pääkäyttäjät myöntävät ja eväävät poisto-oikeuksia käyttäjänhallinnassa. Oletuksena poisto-oikeus on myönnetty ainostaan pääkäyttäjille ja luotetuille hallinnoijille.

Miten poistan tietoja?

Voit poistaa tietoja valitsemalla työkalupalkista Tiedot ja klikkaamalla avautuvan sivupalkin alalaidasta Poista tämä sisältö

Mikäli haluat lähettää sähköpostilla ilmoituksen poistosta, voit valita ruksaamalla käyttäjät / ryhmät joille lähetetään ilmoitus poistosta kirjoittamallasi saatetekstillä.

Poistettu sisältö näkyy omistajille 14 päivän ajan poistosta. Muilta käyttäjiltä sisältö poistuu välittömästi.

Omistajat voivat palauttaa poistetun sisällön 14 päivän ajan poistosta valitsemalla Palauta sisältö

Käyttäjiä joilla oli pääsyoikeus sisältöön ilmoitetaan poistosta sovelluksessa Ilmoitukset-listalla.