Lisää allekirjoitusmerkintä jokaisen dokumenttisivun alareunaan

• Päivitetty

Voit halutessasi ottaa käyttöön toiminnon joka lisää jokaisen allekirjoitetun PDF-sivun alareunaan allekirjoitusmerkinnän. Tämä voi olla tarpeen erityisesti silloin kun sähköisesti allekirjoitettuja tiedostoja tulostetaan paperisiin arkistoihin.

Kun allekirjoituspyyntölomakkeelta löytyvä Merkitse jokainen sivu -toiminto on asetettu päälle, kunkin allekirjoitetun sivun alalaitaan lisätään allekirjoitusmerkintä.

Allekirjoitusmerkintä näyttää tältä.

Allekirjoituspyynnön omistajat voivat ottaa merkintätoiminnon käyttöön myös lähetettyään kutsut allekirjoituspyynnön muokkaussivulla.

TÄRKEÄÄ! Suosittelemme ottamaan huomioon merkintätoiminnallisuuden rajoitukset. Merkinnän lisääminen jokaiselle yksittäiselle sivulle vaatii käsittelyaikaa ja voi siksi tapauksesta riippuen heikentää merkittävästikin allekirjoittajan käyttökokemusta, varsinkin silloin kun allekirjoitetaan isokokoisia / usean tiedoston sisältäviä asiakirjanippuja. Tämän lisäksi poikkeuksellisissa pdf-tiedostomuodoissa saattaa ilmetä teknisiä ongelmia merkinnän kirjoittamisvaiheessa.