Allekirjoituspyyntöjen luonti mallien avulla

• Päivitetty

Voit luoda allekirjoituspyyntöjä varten valmiita malleja nopeaa lähetystä varten. Malleja voi jakaa muiden käyttäjien, ryhmien tai koko organisaation käyttöön.

Tallentamalla toistuvat tekstit, työnkulut ja muut asetukset uudelleenkäytettäviin malleihin, lyhennät allekirjoituspyyntöjen valmisteluaikaa ja mahdollistat luontiprosessien automatisoinnin myös muille organisaatiossasi.

Uuden mallin luominen

Luo uusi malli valitsemalla +Uusi valikosta Malli

Avautuva mallipohja on ulkonäöltään allekirjoituspyyntölomakkeen näköinen, jotta tietojen täyttö olisi helppoa hahmottaa.

Täytä allekirjoituspyyntölomakkeen Esitäytetty allekirjoituspyyntö-osio tiedoilla, jotka haluat esitäyttää mallin pohjalta luoduille allekirjoituspyynnöille.

Voit jakaa mallin henkilöiden ja ryhmien käyttöön lisäämällä nämä Jaa tämä malli... kenttään. henkilöt tai ryhmät joille on annettu omistajan oikeudet malliin, voivat muokata sitä. Valitse henkilö-kuva antaaksesi omistajuuden. Kuvake näytetään sinisellä omistajien riveillä.

Kun malli on valmis, valitse Luo malli tallentaaksesi sen. Malli tulee näkyviin niiden käyttäjien Koti-näkymään joille malli on jaettu.

Lisäksi sinun tekemät ja sinulle jaetut mallit löydät Allekirjoittaminen välilehdeltä valitsemalla Mallit-suodattimen.

Mallien käyttö

Valitsemalla mallin listalta, sen tiedot näytetään ikkunassa.

Pääkäyttäjänä pääset muokkaamaan mallia valitsemalla Muokkaa tai poistamaan mallin valitsemalla Poista

Kaikki käyttäjät joille malli on jaettu voivat katsella mallille täytettyjä tietoja ja luoda uusia allekirjoituspyyntöjä mallin pohjalta. Klikkaamalla Luo uusi allekirjoituspyyntö pääset luomaan uuden allekirjoituspyynnön mallin pohjata. Mallin tiedot on esitäytetty allekirjoituspyynnölle ja voit vapaasti muokata niitä.

Viestin jakaminen malliin osallistuville henkilöille

Voit avata keskustelun malliin liittyen tai jättää viestin malliin käyttäjille.

Viesti tulee näkyviin käyttäjille kotinäkymään.

Mikäli haluat kohdistaa viestin tietylle henkilölle tai ryhmälle siten siitä lähetetään sähköposti-ilmoitus, käytä @-mainintaa viestissä.